Jouw website is meer dan alleen het visitekaartje van je onderneming.

Het is één van de mogelijkheden om omzet te genereren.

Wij bespreken samen wat er nodig is om een ultieme website te hebben. Dat kan natuurlijk door een paar aanpassingen in je huidige website of het bouwen van een nieuwe website.
In een gezamenlijk traject van ontwerp en realisatie doorlopen wij alle stappen die nodig zijn om tot jouw ultieme website te komen.
Geen enkele website is hetzelfde. Jouw website moet de uitstraling hebben van jou als ondernemer die achter de website zit.

Bouwen van websites voor jou als ondernemer gericht op internet marketing.
Integratie met social media, listbuilding etc. is een vereiste. Is jouw huidige website wel geschikt voor alle devices? Dat is écht een must.

Websitedienstverlening.nl kan jouw ultieme website realiseren. Daar een website in mijn ogen altijd maatwerk is heb ik geen standaardtarieven. Neem contact op voor een offerte. Een ultieme website is een website waar jij met jouw business internet marketing kan gaan doen. Hierbij krijg jij van mij als technisch & strategisch partner ondersteuning in de te voeren strategie, tips en adviezen.

Meer informatie? Neem contact met mij op.

ActiveCampaign, de autoresponder

Het opzetten van een zogenaamde mailsequence, inrichten van de mailtjes en eigenlijk alles wat er bij komt kijken.

De kosten van de autoresponder en/of maandelijkse kosten hiervan zitten natuurlijk niet in de prijs inbegrepen. Dit betaal je zelf aan de leverancier van de autoresponder.

Alle autoresponders zijn mogelijk. Mijn advies en voorkeur gaat uit naar ActiveCampaign.

Membership- of leeromgeving

Wil je een afgesloten gedeelte hebben op je website waar je klanten na goedkeuring (en eventuele betaling) toegang toe hebben?
Dan is een membership- of een leeromgeving de oplossing.
Afhankelijk van de eisen en wensen en eventuele integratie met andere systemen wordt hiervoor altijd een offerte opgesteld.

Vraag hier de gratis videoserie aan die ik heb gemaakt om meer duidelijkheid te geven over deze mogelijkheden.

Meer informatie over een membership - of leeromgeving?

Overige gegevens

KvK: 50543849

CONTACTGEGEVENS

Hekerweg 6

6301 RH Valkenburg

06 818 353 02

info@websitedienstverlening.nl