Jan is geen gewone webbouwer of webmaster. Jan is een webcoach. Hij kan niet alleen een site maken, maar je als ondernemer ook meenemen in de ontwikkeling van jouw site. En samen bespreken wat je eventueel zelf doet en wat niet. Daarmee is en blijft het je eigen site. Dus geen site die iemand helemaal op afstand heeft gemaakt waarbij je voor elk wissewasje weer terug moet en in een wachtrij komt. Daarnaast is Jan ook nog eens heel erg snel als je wél een hulpvraag hebt. En wat ik heel prettig vind is dat Jan ook heel goed is in het toevoegen van de nieuwste snufjes zoals in mijn geval social media plugins en een video-opname plugin. Je site is je visitekaartje van je bedrijf. Die moét goed. Met Websitedienstverlening voor mijn sites is dat nu gegarandeerd.

Roosmarijn Haring

heARTsongpaintings

“Jan heeft mijn site omgezet van Yoomla naar wordpress en helpt me met zaken waar ik niet snel genoeg uitkom.
Ik heb sinds kort een soort van strippenkaart bij Jan en het werkt perfect. Hij reageert snel en adequaat en samen komen we er sneller uit. Soms vraag ik alleen advies en regel het dan zelf, als ik minder tijd heb vraag ik het gelijk aan Jan om aan te passen en soms probeer ik het eerst zelf en als het dan teveel tijd gaat kosten dan stuur ik het door. Zo fijn een “jannetje” achter de hand.”

Jeannette Bal

Magneetmassage

“Jouw dienstverlening is voor mij geweldig. Je reageert snel en lost problemen direct of zeer snel op. Wat voor mij een probleem is, is voor jou meestal gewoon een instelling; wat voor mij betekent dat je een zeer goede kennis hebt van de website bouw.
Voor jou staat de klanttevredenheid voorop en die lever je ook heel duidelijk.”

Tanya Tienpont

leerpianospelen online

“Jan Everts is sinds januari (2015) de webmaster van mijn site, na een deceptie met een groter bedrijf. De persoonlijke service van Websitedienstverlening bevalt mij uitstekend. Wat Jan beloofd, goede service verlenen en meedenken, maakt hij meer dan waar. Jan reageert snel en adequaat op mijn vragen, is oplossingsgericht, wijzigt snel kleine veranderingen en werkt snel aan grotere wijzigingen. Daarnaast kan Jan snel reageren als het van de hak op de tak gaat. Erg prettig als het op onderneming in een snel veranderende samenleving gaat.

Ik raad de diensten van Websitedienstverlening een ieder aan. Snel, adequaat, servicegericht en dat voor een prima prijs.”

Michaëla Wierdsma

I Love Life

Een nieuwe manier van een referentie afgeven is een gesproken of een video bericht.
Durf jij het aan?


Op de traditionele manier mag natuurlijk ook? Ik ben je heel dankbaar.
Stuur mij dan een mail.

[et_social_follow icon_style="slide" icon_shape="circle" icons_location="top" col_number="auto" custom_colors="true" bg_color="#ff8533" bg_color_hover="" icon_color="#ffffff" icon_color_hover="" outer_color="dark"]

Overige gegevens

KvK: 50543849

CONTACTGEGEVENS

Hekerweg 6

6301 RH Valkenburg

06 818 353 02

info@websitedienstverlening.nl