De juiste oplossing voor jouw internetdiensten

Dat kan ook voor jouw onderneming.

  • Heb jij ook genoeg van webdesigners die tegen een hoop geld een site bouwen waar je achteraf niets zelf kunt aanpassen?
  • wil jij baas blijven van je eigen website?
  • Wil je wel de juiste adviezen krijgen?
  • Wil jij zelf bepalen of je de laatste techniek of update zelf installeert of dat laat doen?

Zou het niet heerlijk zijn als je een "webcoach" hebt?

  • Ik wil weten hoe jouw internet dienstverlening in elkaar zit;
  • Ik stel je vragen die anderen niet stellen;
  • Ik kom met adviezen die echt niet altijd geld kosten;
  • Ik weet hoe je website het beste kan functioneren;
  • Ik houd je op de hoogte van de laatste technieken;
  • Ik vertel je of die ook noodzakelijk zijn voor jouw dienstverlening.

Over Jan

Ik ben ondernemer en eigenaar van verschillende bedrijven. Ik ben websitedienstverlening.nl gestart omdat ik vind dat dat er maar heel weinig ondernemingen zijn die ook echte service verlenen en meedenken.

Ik leer jou hoe je jouw internetomgeving kunt beheren. Jij bepaalt of je dit zelf doet of aan mij overlaat, maar je bent wel in staat om het zelf te doen. Ik houd van transparant zijn, duidelijk en eerlijkheid. Als ik iets niet kan vertel ik het je ook.

Ik heb ruime ervaring met het bouwen, onderhouden en optimaliseren van websites.

Wie ben ik en wat doe ik

Oplossingen bedenken dat is wat ik doe. Mijn naam is Jan Everts (1964), al als kleine jongen was ik bezig met techniek. Ik haalde alles uit elkaar om te ontdekken hoe het in elkaar zat. Groot was de vreugde dat ik het ook weer werkend in elkaar kreeg.
Techniek is altijd een grote liefde geweest, niet perse om er in te werken maar om er mee te werken. Ik heb ontdek dat ik de intermediair ben tussen techniek en mensen. Ik snap beide kanten waardoor ik met zowel techneuten kan praten als met de klant, de afnemer van de techniek.

Daarnaast wil ik mensen helpen met bij hun persoonlijke ontwikkeling, coachen is het technische woord. Ik heb mijn "Erkende beroepsopleiding tot coach" gevold bij de Alba-Academie. Na jaren van coaching op het persoonlijke vlak, heb ik mijn beide passies samengevoegd. Ik coach nu ondernemers op het gebied van hun internetdienstverlening en daarnaast kan ik ook de techniek verzorgen en dit uit handen nemen (ontzorgen).

Betrouwbaar, kwaliteit, pragmatisch en doelgericht zijn mijn kernwaarden. Deze dragen bij aan de wijze waarop ik werk. Uitzoeken van het probleem, onderzoeken welke oplossingen mogelijk zijn en gezamenlijk bepalen welke oplossing nu de juiste keuze in. Ik kan dan ook de volledige implementatie verzorgen of begeleiden als je het zelf wilt doen.

Ik heb er moeite mee dat ondernemers worstelen met technische problemen waarvoor ik, in mijn beleving, een simpele oplossing heb die snel geïmplementeerd kan worden. Ik zie ondernemers vele uren kwijt zijn aan zaken die niet bijdragen tot hun geluk en de doelen van hun onderneming. Uitbesteding hiervan voorkomt veel frustratie en verspilling van energie, tijd en geld.

Mijn kracht zit in snel en ver vooruit kunnen denken en obstakels wegnemen zodat jij geen obstakels ervaart. Ik kom met voorstellen hoe jij je internetdienstverlening nog beter kunt inzetten of juist aanpassen aan de huidige situatie en/of techniek voor jouw business. Ik lever maatwerk, omdat ik van mening ben dat elke ondernemer een eigen aanpak nodig heeft.

Daarnaast heb ik een gezin met 4 kinderen, ik woon in Baarn en heb als hobby, internet, natuur en detective series kijken. Ik heb een no-nonsense mentaliteit en ben open en eerlijk, doelgericht en streef het hoogste resultaat na.

Wil jij "ontzorgt" of ondersteund worden en je bezig houden met je vak, passie en plezier? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

Wat klanten over mij zeggen

Avatar

"Jan Everts is sinds januari (2015) de webmaster van mijn site, na een deceptie met een groter bedrijf. De persoonlijke service van Websitedienstverlening bevalt mij uitstekend. Wat Jan beloofd, goede service verlenen en meedenken, maakt hij meer dan waar. Jan reageert snel en adequaat op mijn vragen, is oplossingsgericht, wijzigt snel kleine veranderingen en werkt snel aan grotere wijzigingen. Daarnaast kan Jan snel reageren als het van de hak op de tak gaat. Erg prettig als het op onderneming in een snel veranderende samenleving gaat.

Ik raad de diensten van Website Dienstverlening een ieder aan. Snel, adequaat, servicegericht en dat voor een prima prijs."

Webcoach

Dat is het woord wat ik steeds vaker krijg te horen van mijn klanten. 'Jan, jij bent mijn webcoach'. En dat klopt ook wel. Dat is wat ik wil zijn. Dat is wat mij onderscheid van de rest. Ik ben ook coach van beroep en dat gebruik ik ook in websitedienstverlening.nl.

Ik wil dat jouw website goed functioneert, past bij de uitstraling van jouw onderneming en daarmee op een hoger niveau kan komen.
Ik doe net dat stapje extra zodat jij ook de service krijgt die jij ook aan jouw klanten verleend.

Interesse?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?