KILIMANJARO 2017

Beklimming voor het goede doel

Help jij mee om het goede doel te steunen?

GAAF

Eind vorig jaar werd ik gevraagd door mijn businesspartner Hugo Bakker om mee te gaan om de Kilimanjaro te beklimmen.
Ik zei direct JA!. Geen idee wat mij te wachten stond, maar ik voelde dat ik Ja moest zeggen, omdat ik anders allerlei excuses zou gaan verzinnen om niet mee te gaan.

Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn besluit. 9 September 2017 vliegen we naar Tanzania en het grote avontuur gaat beginnen.

Goede doel

Ik heb er zin in, kan ik je zeggen, samen met nog 6 andere gevende ondernemers gaan wij deze tocht beleven. (Hugo Bakker, Cindy Vranken, Petra Duijzer, Mariska van Gennip, Esther Groenewegen en Mariëlle Snijders-Renckens).
Los van mijn uitdaging, mentaal en fysiek verwacht ik, heb ik hier wel een goed doel voor uitgezocht.

Zelf sponsor ik al jaren de stichting WINS, een stichting die kinderen op Bali, Indonesië helpt om naar school te gaan. Een geweldig doel en zelf heb ik al een paar mooie resultaten kunnen zien, van “mijn” kinderen.

Waarom deze stichting? Als eerste omdat ik de oprichter ken, Gill Reijnenburg. Een fantastische man die het hart echt op de juiste plaats heeft.
Daarnaast omdat elke euro die ik overmaak ook daadwerkelijk bij het gesponsorde kind terecht komt en ik zeer regelmatig bericht krijg en een overzicht van de financiën van het kind krijg.

Daarnaast heeft deze stichting al verscheidende gemeenschappen gesteund om geheel zelfstandig te worden. Dus geen eindeloze sponsoring, maar een periode van een aantal jaren met als opdracht om aan het einde geheel zelfstandig te zijn. En dat is nu al meerdere malen gelukt.


Wil jij mee helpen om een leuk bedrag te kunnen doneren aan de stichting?

Als eerste een misverstand uit de weg helpen.  Jouw gift gaat geheel naar de stichting toe. Ik betaal mijn reis en benodigdheden helemaal zelf, dus dat gaat niet af van de opbrengst.

Ik zou het geweldig vinden als met de donatie die wij samen (ja, los van mijn reis doneer ik € 100,-),doen weer een school of iets anders heel nuttigs gerealiseerd kan worden.

Doneren kun je onderstaand doen.

 

Stichting WINS en ik zijn je heel dankbaar.!

Uiteraard kun je ook contact met de stichting contact opnemen om zelf een kind maandelijks te sponsoren, dat kan al vanaf € 25,- per maand.

Je kunt ook zelf overboeken op rekeningnummer NL64 KNAB 0256 3533 60 tnv Sponsoractie Kilimanjaro

[doneren_met_mollie]

[et_social_follow icon_style="slide" icon_shape="circle" icons_location="top" col_number="auto" custom_colors="true" bg_color="#ff8533" bg_color_hover="" icon_color="#ffffff" icon_color_hover="" outer_color="dark"]

Overige gegevens

KvK: 50543849
BTWnr: NL001541783B70
Bank: KNAB bank
IBAN: NL59 KNAB 0723 7424 21
CONTACTGEGEVENS

Oosterstraat 22
3742 SV Baarn

06 818 353 02

info@websitedienstverlening.nl

Copyright 2017 Websitedienstverlening.nl

Websitedienstverlening is onderdeel van VANUIT JE HART coaching, training & advies.