Technisch & Strategisch partner voor jouw online onderneming

Disclaimer

Websitedienstverlening.nl is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte, actuele en juiste informatie aan bezoekers en gebruikers van deze website. Websitedienstverlening.nl kan echter niet garanderen dat de op deze website opgenomen informatie te allen tijde foutloos, volledig en/of actueel is. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd. Aan de informatie op de website kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Voor zover vanaf de website van Websitedienstverlening.nl kan worden doorgelinkt naar andere websites is Websitedienstverlening.nll niet verantwoordelijk voor de inhoud, de dienstverlening en de kwaliteit van de producten en diensten van de sites waarnaar wordt verwezen.

Meer in het bijzonder draagt Websitedienstverlening.nl geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de op voornoemde sites geuite meningen, beweringen, opmerkingen, reclame-uitingen of uitlatingen anderszins.

Teksten en/of grafische voorstellingen van deze website mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Websitedienstverlening.nl of andere rechthebbenden worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt.

Overige gegevens

KvK: 50543849

CONTACTGEGEVENS

Hekerweg 6

6301 RH Valkenburg

06 818 353 02

info@websitedienstverlening.nl

Copyright 2017 Websitedienstverlening.nl

Websitedienstverlening is onderdeel van VANUIT JE HART coaching, training & advies.