[cs_content][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ class=”cs-ta-center” style=”padding: 0px;”][x_image type=”none” src=”https://websitedienstverlening.nl/wp-content/uploads/2016/06/AC.jpg” alt=”Training ActiveCampaign” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 0 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”true” class=”cs-ta-center”]Training ActiveCampaign [/x_custom_headline][cs_text]

Training: Alles weten over ActiveCampaign

Waarschijnlijk heb je al veel over ActiveCampaign gehoord. Maar wat is ActiveCampaign eigenlijk?

ActiveCampaign is een autoresponder, net als Autorespond, Aweber, GetResponse, Mailchimp etc. Met een autoresponder kun je op een geautomatiseerde manier je contacten in je mailinglijst bedienen. En dat is heel handig.

Alle autoresponders zijn in de basis hetzelfde, verzamelen van e-mailadressen middels een inschrijfformulier en deze opslaan in verschillende lijsten.
Daarnaast kun je een automatische serie mails versturen op basis van een inschrijving. Zo maak je eenmalig een hele serie e-mails en hoef je daarna niets meer te doen ūüôā

Wat is de reden dat ik voor ActiveCampaign heb gekozen?
De eerste reden en eigenlijk ook de belangrijkste reden; het is gebruiksvriendelijk en bij het automatisch versturen van e-mails (automatisering) kun je zien hoe het eruit ziet. Het is grafisch!
Wat een verademing! Zelf ben ik beelddenker en met ActiveCampaign wordt ik op mijn wenken bediend. Gewoon zien hoe mijn geautomatiseerde mails eruit ziet. Gewoon slepen en schuiven om een aanpassing te doen zonder dat de huidige contacten daar last van hebben of om alles opnieuw te maken.

De tweede reden; je kunt zogenaamde labels aanbrengen bij een contact. Op basis van die labels kun je weer allemaal interessante dingen doen. Ik heb veel autoresponders gebruikt in het verleden, maar deze functie had ik nog niet eerder gezien, althans niet op deze simpele manier.

En je betaald per e-mailadres, ongeacht op hoeveel lijsten de contactpersoon staat ingeschreven. Bij de meeste andere autoresponders betaal je per inschrijving op een lijst.

ActiveCampaign is volgens mij het beste systeem op dit moment!

Wat biedt ActiveCampaign:

 • betalen per contact, niet op basis van op hoeveel lijsten iemand staat
 • accepteert gewoon alle e-mailadressen
 • integratie met de meeste andere systemen, membership, Thrive Leads etc.
 • grafische automatiseringen, eenmaal gezien, dan wil je nooit meer wat anders
 • gebruik maken van labels en op basis van labels een mailing versturen
 • acties uitvoeren op basis van de interactie van de contactpersoon
 • en nog veel meer

Voor wie is deze training geschikt?

Voor jou als ondernemer die wil werken met een autoresponder en simpel je e-mailmarketing wil automatiseren.

Wat weet je na afloop van de training?

 • Je weet de functionaliteiten van ActiveCampaign
 • Je hebt geleerd¬†hoe ActiveCampaign¬†werkt en je hebt¬†inzicht in de mogelijkheden gekregen
 • Hoe je een mail template¬†in je eigen huisstijl kunt maken
 • Hoe je je mailinglijsten van een andere autoresponder kunt exporteren en importeren in ActiveCampaign
 • Hoe je een opt-in formulier maakt, voor je digitale weggever en hoe je die koppelt aan je website
 • Hoe je een automatische mailserie kunt opzetten
 • Hoe je een regulier mailing kunt opzetten
 • Hoe je gebruik kunt maken van labels
 • Hoe je de rapportages van de verzonden mailing moet lezen en hoe je daar op kunt ingrijpen
 • Hoe je ActiveCampaign kunt inzetten voor jouw onderneming

Bonus:
Een gratis gezamenlijke online Q&A sessie voor alle vragen die je na afloop van de training nog hebt.

Data en locatie:

19 december 2016, Den Bosch, de Zandkamer (nog 5 plaatsen beschikbaar)

Tijdsduur:
09.30 ‚Äď 17.00 uur

Kosten:
‚ā¨ 197,00¬†excl. BTW en inclusief lunch.

Hoeveel deelnemers:
minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers per training.

Heb ik al een ActiveCampaign abonnement nodig als ik mee doe?
Nee, dat is niet nodig. Ik ben reseller van ActiveCampaign en kan je op de dag van de training een 14 dagen probeer versie geven en als je besluit door te gaan dan kan ik je goedkopere tarieven bieden dan ActiveCampaign zelf. En dat is gewoon dezelfde versie die je krijgt als je zelf bij ActiveCampaign een abonnement afsluit.

Welke versie van ActiveCampaign moet ik gebruiken?
ActiveCampaign heeft 3 versies. De¬†training¬†is gebaseerd op de “Lite” versie. Dit omdat ik heb gemerkt dat de gemiddelde ondernemer daar goed mee uit de voeten kan en de minimaal benodigde functionaliteit aanwezig is.[/cs_text][x_button size=”global” block=”false” circle=”false” icon_only=”false” href=”https://websitedienstverlening.nl/product-categorie/training/” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””]Ja, ik wil met ActiveCampaign leren werken![x_icon type=”shopping-cart” class=”mvn mls mrn”][/x_button][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]